Sunday, 13 February 2011

klassikkohaaste

Olen monessa blogissa jo törmännyt tähän Klassikkohaasteeseen, joka alun perin on Lumikin kynästä lähtöisin. Olin koko ajan ajatellut osallistua, mutta tajusin vasta nyt, että se aloitushan oli jo kaksi viikkoa sitten... No, onneksi tähän haasteeseen ehtivät mukaan vähän hitaammatkin. Ideana on siis lukea kymmenen klassikkoa tämän vuoden loppuun mennessä, joten myöhästelystä huolimatta aikaa on vielä. Minä tykkään klassikoista mutta työn puolesta tulee nykyään luettua enemmän uutuuskirjoja. Tässä siis hyvä ponnin klassikoinnille. En ole ehtinyt vielä miettiä kaikkia haasteen kirjoja, mutta ainakin aion lukea Kafkan Oikeusjutun, jonka lainasin eilen kirjastosta ja sitten tuon pahaisen Rikoksen ja rangaistuksen, johon aakkoshaastekin viime vuonna jumiutui... Lisää klassikoita ja lisää aakkosiakin siis toivottavasti luvassa.

2 comments:

  1. Ooo... itse olen lukenut Rikoksen ja Rangaistuksen ties kuinka monta kertaa, joskus vapaaehtoisesti ja joskus taas ihan pakon edestä venäjän kursseilla. Tykkään kuitenkin kovasti, ja toivon, että sinäkin tykkäät.

    ReplyDelete
  2. mä oon nähnyt sen teatterissa lukiossa ja silloin reteänä tyttönä myös lainasin sen koulun kirjastosta ja aloitin - mutten koskaan saanut loppuun. mä toivon kans, että tykkään, silloin ei vaan ollut otollinen aika. mutta en jotenkin uskalla aloittaa sitä... se on taas odotellut lokakuusta tossa yöpöydällä, mut sit luen vaan jotain höpöhöpöä sen sijaan.

    ReplyDelete