Wednesday, 25 August 2010

lukupiiri - book club

Kirjakaupan tyttöjen lukupiiri jatkuu! Lukuvuorossa on Merete Mazzarellan Tähtien väliset viivat. Siinä on esseitä; niistä voi helposti lukea vain osan, jos on kiire vaikka lastenhoidon takia. Tai gradunkirjoituksen. Tai voi lukea jotain muutakin jos haluaa. Tai ei oo pakko sitäkään.

Kirjakaupan tyttöjen lukupiirissä on parasta, ettei kukaan meistä oikeasti tarvitse lukupiiriä lukeakseen kirjoja. Mutta sitä tarvitaan herkuttelun, kyläilyn ja kirjakaupan tyttöjen takia.

Our bookstore girls' book club is back again. We're going to read some essays about identity, written by Finnish writer Merete Mazzarella. Essays are easy in a special way: if you have to take care of your children or write your master's thesis and have no time to read the whole book, you can't read only parts of it. Or if you want, you can read something else. Or you don't have to read anything at all, if you don't feel like it.

The best thing about bookstore girls' book club is that we don't need it to read books. But it gives us possibility to eat something good, to visit each other and simply to see other bookstore girls.

No comments:

Post a Comment