Wednesday, 15 September 2010

agatha 120v.

Tänään on kuulemma Agathan Christien syntymäpäivä. Ylen uutisten mukaan murharouva syntyi 15.9.1890 Devonissa ja aloitti murhiensa tehtailun vuonna 1914. Pakko (ja hävettää) tunnustaa, en ole ikinä lukenut Christietä. En ole suuri dekkarifani, mutta nämä kirjat kai voidaan jo laskea klassikoiksi. Aion siis paikata tämänkin aukon. En aakkoshaasteessa, koska keksin jo C:n ennen tätä, mutta vaikka Agatha Christie -haasteessa sitten.

Today is the birthday of Agatha Christie. The famous murder lady was born in Devon the 15th of September 1890 and started her murdering in 1914. Once again I have to confess that I've never read a single Christie. I don't really like detective stories so much but I guess these books can be considered as real classics already. I have then intention to familiarize myself with Christie one day (soon I hope). Not in the ABC challenge though because I already have my C. Maybe I'll start and Agatha Christie challenge instead.

3 comments:

 1. Löysin vasta tämän blogisi, onpa kivaa että kirjoitat kirjoistakin. Ja varsinkin Joel Haahtelasta, joka on gradukirjailijani, tai siis ei hän kirjoittanut graduani vaan minä omani hänen kirjoistaan. Tällä taustalla suosittelen luettavaksi Haahtelan kolmatta teosta Tule risteykseen seitsemältä.

  ReplyDelete
 2. hei, kiva että löysit! vaikka viime aikoina en ole kauheasti ehtinytkään kirjoittaa, onneksi olen sentään ehtinyt lukea vähän. välillä mietin, onko järkeä kirjoittaa kirjablogia, mutta kun on tuolla kirjamaailmassa niin tekee mieli puhua siitä jossain. ja olisi kivaa, jos joku innostuisi lukemaan jotain hyvää kirjaa. tai suosittelisi minulle jotain! en ole ajatellut tuota haahtelan kirjaa, mutta nyt aion lukea sen. ihanaa, että joku voi kirjoittaa graduja sellaisista asioista kuin joel haahtelan kirjat.

  ReplyDelete
 3. joo, se olikin siinä gradussa parasta. kaikin muin osin se oli ainakin yhtä tuskallinen prosessi kuin kaikkien muidenkin gradut.

  totta, kirjat on niin hieno juttu, että niistä pitäisi jutellakin enemmän. ja vaikka juoruta vähemmän :D

  ReplyDelete